annonsesamarbeid

Unngå fremtidig prøveromstress

Bra-volution!

Publisert Oppdatert

Å prøve et uendelig antall bh'er i et lite prøverom med dårlig lys er mildt sagt et mareritt for de fleste kvinner. Lindex har gjort noe med saken og vi elsker det. Det er en bra-volution!

Finn din match

Det første du må gjøre er å finne din perfekte BH-match. Har du tid til å gå i en fysisk butikk kan en av Lindex sine bh-eksperter hjelpe deg med å finne din ultimate passform og riktig størrelse. Har du knapt med tid i hverdagen har Lindex kommet opp med en enkel bh-kalkulator online for å finne riktig størrelse. Du finner kalkulatoren her.

Finn din bh-match hos Lindex.
Finn din bh-match hos Lindex.

Når du vet hvilken størrelse du skal ha er det på tide å finne den rette modellen for deg. Liker du at bh'en er spileløs eller ønsker du mer støtte? Vil du ha mye eller lite push? Ta testen og finn din modell her. Når du har funnet en eller flere modeller som passer deg perfekt, er jobben gjort. Det geniale er at passformene forblir de samme hele tiden, og det er bare designet som endrer seg. Du trenger med andre ord ikke prøve flere bher på en god stund. Prøv en gang, aldri igjen.

Bygg opp din bh-garderobe

Det er veldig lurt å ha en solid bh-garderobe så du har den rette modellen til enhver anledning. Slik bygger du din ultimate bh-garderobe:

1. Gå gjennom alle bh'ene dine en gang i året og kast de som er slitt eller ikke passer deg lenger.

2. Disse bhene trenger du i garderoben din:
- En enkel hverdagsbh som er sømløs og behagelig. Velg gjerne en sort og en hudfarget. Sjekk ut modellen Flirt.
- En stroppeløs bh til ermeløse kjoler eller topper. Sjekk ut modellen Dare her.
- En spileløs bh med lav skjæring til skjorter og bluser som har litt utrigning - gjerne en med blonder. Sjekk ut modellen Appeal.
- En finere bh med blonder og pushup-effekt til de dagene du trenger et lite løft. Sjekk ut modellen Amaze.

3. Følg vaskeanvisningene nøye og bruk vaskepose til bh'ene med spiler.

4. Sjekk ut Lindex sin fine oversikt og klikk hjem din bh-garderobe i dag.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning