Annonsesamarbeid

Kobler av med god underholdning

Selv om mange ønsker å koble helt av på fjellet eller ved sjøen, vil de fleste også ha tilgang til god TV-underholdning.

Den moderne familien kobler av i helgen, med både naturliv og god TV-underholdning.
Den moderne familien kobler av i helgen, med både naturliv og god TV-underholdning.
Publisert Oppdatert

Hytteliv betyr mye for oss nordmenn. At det finnes en halv million hytter i dette landet, sier litt om vårt iboende naturmenneske. Og behovet for å komme oss vekk, og koble av.

Canal Digital tilbyr den beste TV-underholdningen via Hyttepakken. Les mer her!

Naturopplevelser og sofakos

For et par generasjoner siden var det å dra på hytta ensbetydende med det enkle liv. I dag sier vi gjerne som Ole Brumm: «Ja takk, begge deler». Naturopplevelser og sofa­kos behøver slett ikke være motstridende interesser.

Ro, glede og spenning finnes både under åpen himmel og i godstolen foran TV-en.

Tar man hensyn til ungdommens behov, blir helgen garantert vellykket..
Tar man hensyn til ungdommens behov, blir helgen garantert vellykket..

En rolig start på dagen

Hverdagen oppleves for de fleste som hektisk og fylt opp med gjøremål. Derfor er det også ekstra deilig å kunne synke ned i sofaen og kose oss med litt underholdning, enten det er helg eller ferie.

Lyden av bare små føtter som grytidlig tasser over hyttegulvet og smyger seg under teppet foran TV-en gir oss voksne vissheten om at vi med god samvittighet kan slumre enda litt lenger.

Fjernkontrollen og menyvalgene er heldigvis så intuitive at selv de minste lett finner frem til sine favoritter. En rolig start på dagen skal ikke undervurderes.

Mange behov som skal dekkes

Ungdom har naturlig nok andre interesser enn oss voksne og behov for å trekke seg tilbake, bort fra prestasjoner og mas - det er til tider en nødvendighet.

Ferie er ferie. Og når den lyssky tenåringen setter seg på bakbena og nekter å dra på hytta, kan Canal Digital-appen og nettbrettet (eller «Pædden» blant unge venner) være redningen.

Når du snur deg mot baksetet og møter blikket til poden som sitter der med headset og et bredt glis, vet du at dere har gjort et godt valg.

Stabile TV-signaler

Den optimale opplevelsen får du med TV-signalene levert fra satellitt. Da får du nemlig det beste fra to verdener: krystallklare bilder når du ser favorittprogrammet på den store TV-en og en fantastisk TV-opplevelse på de mindre skjermene med strømmetjenesten.

Fortsatt god ferie hvor enn du måtte befinne deg!

Les mer på www.canaldigital.no

Bestill hyttepakken vår

Vi stiller stadig høyere krav til TV-opplevelsen på hytta. Med hyttepakken vår får du en diskre flatantenne, Smart HD-dekoder og mulighet til å fryse abonnementet ditt når du ikke benytter det. Les mer om Hyttepakken her!

CANAL DIGITAL HYTTEPAKKE

• Smart HD-dekoder som støtter både 230 volt og 12 volt strøm.

• Frys abonnentet i inntil 6 måneder (dersom du har vinter- eller sommerhytte som du bare bruker halve året).

• Du kan få de samme kanalene som hjemme ved kun å legge til et Canal Digital Pluss abonnement.

• Montering av utstyret er inkludert om du ønsker det.

• Flatantenne med mulighet for å legge på folie (samme som husvegg for å gjøre den mer diskré).

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning