Spar tid og penger

Irriterer du deg over at blekkpatronene på skriveren stadig tar slutt? Har du stått en søndag og manglet blekk når du absolutt må ha utskrifter ferdig til en frist på mandag?

Med HP Instant Ink-tjenesten behøver du ikke lenger bekymre deg for å gå tom for blekk.
Med HP Instant Ink-tjenesten behøver du ikke lenger bekymre deg for å gå tom for blekk.
Publisert Oppdatert

Da kan vi hjelpe deg å bli kvitt noen bekymringer. En blekkskriver er perfekt til hjemmebruk, og et økonomisk valg dersom du ofte trenger foto og fargeutskrifter. En god skriver er et must i forhold til bilder, skoleprosjekter, invitasjoner eller tegneoppgaver til barna. Kjøp av skrivere har blitt rimeligere, men kjøp av blekk koster. Så for deg som har behov for en fargeskriver – prøv en ny tjeneste fra HP hvor du får tilsendt blekk når du behøver det! Hadde det ikke vært deilig å slippe å stresse med å løpe i butikken når du mangler blekk, eller finner ut at du ikke har den rette blekkpatronen tilgjengelig?

Skaff et abonnement på blekk

Nå kan du registrere deg for en HP Instant Ink-plan og betale en månedlig avgift for å skrive ut antallet sider du behøver. HP Instant Ink inkluderer utgifter for blekk, frakt og resirkulering. Hvis du ikke skriver ut alle sidene du har betalt for i en måned, kan du overføre ubrukte sider til neste måned. Hvis du skriver ut flere sider, kan du enten oppgradere til annen utskriftspakke, eller kjøpe ekstra sider for en liten ekstrakostnad. Alt du behøver er en skriver som er koblet til Internett, slik at HP vet når du trenger nytt blekk. Når du er registrert for HP Instant Ink, vil skriveren også automatisk motta og installere nødvendige oppdateringer. Utover dette trenger du en gyldig e-postadresse og et gyldig bankkort.

Hver side har samme pris, uansett om det er fargeutskrift eller svart-hvitt.
Hver side har samme pris, uansett om det er fargeutskrift eller svart-hvitt.

Ingen bindingstid

Du kan avbestille Instant Ink når som helst uten at det påløper straffegebyrer, og det er ingen forpliktelser utover den første måneden. Du logger enkelt inn på hpinstantink.com for å endre planen eller avbryte tjenesten. For mer informasjon om HP Instant Ink gå til:

Hver side koster det samme

Kostnaden er den samme, enten du skriver ut fargebilder, fargedokumenter eller om du tar ut svart-hvite sider. Din månedlige avgift er basert på antall sider du skriver ut, ikke på mengden blekk du bruker. Så du behøver ikke lenger bekymre deg om utskriften i svart-hvitt bruker opp fargeblekkpatronene dine. HP sender deg nye patroner i god tid før du går tom for blekk og tar hensyn til frakttid og ditt blekkbruk.

Spar tid, penger og miljø

Så her har du muligheten til å ta tak i en tidstyv og spare deg for ekstraarbeid i en travel hverdag. Tid og penger ønsker vi alltid mer av, og med en kostnadsreduksjon på opptil 70 prosent på blekk, er dette et godt valg. At du i tillegg slipper å bruke tid på å huske hvilket blekk du må kjøpe inn, og faktisk slipper turen til butikken er også en fordel, siden du får tilsendt det du trenger når du trenger det. Er du opptatt av miljø? Da blir du glad for å kunne returnere de brukte blekkpatronene i en ferdigfrankert konvolutt som følger med i pakken når du får nye blekkpatroner. Enklere kan det ikke bli!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning