sexleketøy fra sinful

Sex-challenge: Onaner hver dag i hele august

De beste tipsene og hjelpemidlene til en ekstra pirrende og deilig solostund.

PIRRENDE SOLOSTUND: Tips til både ham og henne. Er du klar for å krydre opp rutinene?
PIRRENDE SOLOSTUND: Tips til både ham og henne. Er du klar for å krydre opp rutinene?
Publisert

Sommeren er på hell, men det betyr ikke at du behøver å pakke vekk den deilige sexlysten for sesongen av den grunn. Forleng gleden med denne challenge: er du klar til å elske med deg selv, hver dag i en hel måned?

Hvis du trenger å krydre rutinene litt opp, får du her i samarbeid med Sinful.no de beste tipsene og hjelpemidlene til en ekstra pirrende og deilig solostund.

TIL HENNE

Ville vibrasjoner
Drømmer om å bli stimulert av kraftfulle vibrasjoner som kan få deg helt i mål på rekordtid? Da trenger du en vibrator i ditt liv.

Det finnes mange forskjellige vibratorer. En Magic Wand det ideelle leketøyet til solostunden, og er perfekt for den utvendige stimulering av klitoris, som for langt de fleste kvinner er det som skal til for at de skal få en orgasme. Foretrekker du å bli stimulert innvendig samtidig, kan du velge en rabbitvibrator, som både har en vibrerende dildodel og en del som tar seg av klitorisområdet. Eller hva med en Velve Magic Wand hvor skaftet er utformet som en dildovibrator? Så velger du selv hvor du har mest lyst til å bli stimulert.

Sexy håndarbeid
Sett et ekstra piff på håndarbeidet med et glidemiddel som prikker, varmer og pirrer deg i hele området nedentil. Det finnes mange gode varianter av stimulerende glidemidler, som f.eks. Sinful Stimulerende Orgasmegél, som kan gi alenestundene et silkemykt og sanselig piff. Som en bonus kan den også brukes sammen med sexleketøy.

Perfekt til håndvesken
Skal du på byen eller på ferie? Ikke noe problem! Du kan ta den lille og kompakte Bulletvibratoren med deg over alt. Målrett bulletens pirrende vibrasjoner akkurat der hvor det føles aller best for deg, og bygg deg opp til en himmelsk orgasme.

Topphemmelig nytelse
Vil du være litt diskré og privat, men uten å gå glipp av det herlige sensommerværet utenfor? Bær den diskré trusevibratoren i full offentlighet og få en ekstra intens og dyp orgasme mens du shopper, går i byen eller nyter en is i solen. Bruk den alene, eller overlat kontrollen til partneren din, og la ham eller henne skru opp for vibrasjonene mens du står i kassekøen eller et annet sted mens du minst aner det.

TIL HAM

Glidemiddel er din venn
All onani bør starte med smøring. Ta en god porsjon deilig og fløyelsmykt glidemiddel, i håndflaten og stimuler deg selv manuelt til du kommer. Enkelt, men utrolig effektivt.

Japansk håndjobb
Vil du pimpe opp håndjobben, kan du massere penis med et av de populære, japanske TENGA Egg, som er spekket med innvendige knopper, riller og pirrende mønstre. Det lille egget er også lite nok til å putte i lomma, og kan derfor med fordel også tas med dit du skal.

Luksus a la Rocco Siffredi
Ta saken i egen hånd og skjem bort deg selv med et stilig onaniprodukt som til forveksling ligner en luksuriøs høytaler. Den prisvinnende Satisfyer til menn har en innebygget vakuumeffekt og CyberSkin-sleeve og er designet i samarbeid med ingen ringere enn den legendariske pornohingsten Rocco Siffredi. Satisfyeren praktisk talt sluker og suger din penis ivrig i seg frem til du eksploderer i nytelse.

Blow on the go
Ta et pirrende blowjob med i kofferten hvis du skal ut på tur. Med den enkle og diskré Fleshlight GO Torque kan du onanere når du vil og hvor du vil. Som bonus er det transportable vidunderet helt gjennomsiktig, slik at du kan se deg selv bevege deg inne i den under bruk, mens sleevets riller og knopper gir deg en oralsex-opplevelse som i høy grad minner om den helt ekte vare.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning