Bedre sex med sexleketøy

Slik kommer dere i gang med sexleketøy

Visste du at sex er bra for helsa? At det er deilig vet de fleste, men det ikke alle vet, er at et velfungerende sexliv både kan styrke immunforsvaret, redusere stress, forbedre nattesøvnen og til og med forlenge livet.

BEDRE PARFORHOLD: Sexleketøy kan ha gode virkninger på parforholdet!
BEDRE PARFORHOLD: Sexleketøy kan ha gode virkninger på parforholdet!
Publisert

Det kommer kanskje ikke som noen overraskelse at sex er bra for helsa og for parforholdet. Mer ukjent er kanskje ideen om at sexleketøy kan være en veldig god måte å sparke igang sexlysten og sexlivet på. For selv om det ikke finnes forskning som beviser at sexleketøy forbedrer helsen, kan de definitivt hjelpe deg med å oppnå alle de fordelaktige virkningene den god, gammeldags orgasme kan gi deg.

Sexleketøy for par

I takt med at sex og seksualitet blir mindre tabubelagt, flytter det også fler og fler sexleketøy inn i norske soverom. Og heldigvis blir også sexleketøyene bedre og bedre. Mye har skjedd siden den første dildoen kom på markedet, og tar du en titt på en webshop som selger sexleketøy i dag, ser du at leketøyene både har blitt betraktelig mer stilfulle, innovative og prisvennlige.

Til tross for dette, er det ikke alle som har hoppet på bølgen enda, og som dermed har gått glipp av alle de gode virkningene sexleketøy kan ha på parforholdet. Og det er synd, for det kan virkelig gjøre underverker!

Hvordan kan sexleketøy bidra til et sunnere parforhold?

1. Oppfordre til økt kommunikasjon

Når man bruker sexleketøy sammen, får man en gylden mulighet for å snakke sammen om seksuelle preferanser og lyster. For mange er det nemlig utrolig mye enklere når man bringer et leketøy inn i snakken. Hva skal dere velge? Hva har dere lyst til å prøve? Hvordan skal dere bruke den? Dette er kun noen av mange gode samtaleåpnere.

2. Avhjelpe prestasjonsangst

Følelsen av ikke å slå til er kjip uansett, men kanskje spesielt når den opptrer i senga. Et sexleketøy kan gjøre det lettere å slappe av, ettersom fokus ligger på hva leketøyet kan gjøre, fremfor hva du eller partneren din kan. Og med dette kan det bli lettere å nyte hverandre også. For jo mer dere slapper av, jo mer nyter dere.

3. Forbedre intimiteten

Når dere bestemmer dere for å bruke et sexleketøy, velger dere også å utforske seksualiteten deres sammen. Dette gir dere samtidig en mulighet for å bli kjent med nye sider ved hverandre, og komme tettere på hverandre på et dypere nivå.

4. Bidra til et bedre sexliv

Enkelt og greit: sexleketøy kan faktisk bidra til et bedre sexliv. Og det gjelder både for det enkelte individ, og for dere som par. Og som vi nå har lært, er et velfungerende sexliv en av nøklene til et sunnere liv og parforhold.

Hvordan kommer jeg i gang med sexleketøy?

Er du eller dere nybegynnere, og nysgjerrige på hvordan man kommer igang med å bruke sexleketøy, anbefaler Sinful at du begynner med noe så enkelt som å snakke med partneren din. Snakk om hvilke fantasier dere har, og hva dere har lyst til å prøve, så er dere i gang.

Og som Nordens største erotiske webshop, vet de hva de snakker om. Sinful har et stort utvalg av sexleketøy både for single og par, og produserer til og med egne produkter. Blant disse er en serie med komplette sexleketøysbokser, som gir dere alt dere trenger får å eksperimentere med sexleketøy.

THIS WEEKEND: Perfekt til å tilsette litt ekstra krydder til samværet.
THIS WEEKEND: Perfekt til å tilsette litt ekstra krydder til samværet. Foto: Sinful

Boksen “This Weekend” inneholder alt dere trenger for en deilig helg sammen. Tenn massasjelyset og hverandre massasje, kombinerer det elegante blindfoldet i sateng med kilefjæren, og gjør dere klare for pirrende sanseleker. Med i boksen finner dere også en A-Z guide som inneholder masse nyttige tips og ideer til hvordan dere kommer igang.

“This Weekend” er perfekt til å tilsette litt ekstra krydder til samværet, oppdage nye sider ved hverandre, og gjøre sexlivet enda bedre. Det er nemlig slett ikke vanskelig å komme i gang med å bruke sexleketøy!

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning