annonsesamarbeid

Strekkmerker? Dette produktet må du ha

Det mest solgte produktet mot strekkmerker

iStock
iStock
Publisert Oppdatert

Det er mange endringer kroppen må gjennom under graviditeten - både fysiske og hormonelle.

Du har sikkert lest eller hørt om at graviditet kan føre til halsbrann, forsterket luktesans eller nedsatt konsentrasjonsevne og hukommelse. Dette er kanskje faktorer ikke så mange tenker over eller trenger å ta stilling til. Dessuten er endringene tross alt ikke varige. En annen ting som mange opplever ved graviditet er endringer med huden. Dette er dessverre et mer utbredt og varig problem.

Advertisement

Striae Distensae, også kjent som strekkmerker er en naturlig følge av at huden utsettes for stor påkjenning i form av hurtig forandring over kort tid. Rødaktige striper oppstår på steder som mage, bryst, lår og rumpe.

Alle gravide kan være utsatt for å få strekkmerker. Men strekkmerker er tross alt beviset på at du har båret frem et barn og det er noe du kan være stolt av. Mange syns likevel «tigerstripene» er sjenerende og vil gjerne unngå de disse synlige bevisene.

Slik forebygger du strekkmerkene

iStock
iStock

Det kan være vanskelig å forebygge eller behandle strekkmerker, men det finnes heldigvis produkter som hjelper. Du har kanskje allerede (lest og) hørt om fenomenet Bio-Oil?

Vidunderoljen som har blitt en soleklar favoritt hos kvinner over hele verden, bidrar til å forebygge, i tillegg til å forbedre utseende på både arr, strekkmerker, og aldrene hud. Bio-Oil er rett og slett et multifunksjonelt produkt med mange bruksområder.

Søker du etter tips og råd mot strekkmerker finner du mye forskjellig. Det handler ofte om å ta ekstra godt vare på kroppen generelt og nyte graviditeten.

Ved å ta godt vare på kroppen både utvendig og innvendig, minsker du sjansene for strekkmerker. Variert kosthold, rikelig med vann og fysisk aktivitet i tillegg til bruken av Bio-Oil, bidrar til å holde huden spenstig, elastisk og mer motstandsdyktig mot skader.

Les mer om Bio-Oil og bestill her.

Prisvinnende produkt

Bio-Oil har blitt hedret med utallige priser på grunn av sin banebrytende formulering og effekt på huden. Faktisk har produktet vunnet hele 81 hudpleiepriser over hele verden og blir stadig anbefalt av både hudeksperter og hudleger.

Jungeltelegrafen og anbefalinger fra fornøyde kunder gjør Bio-Oil til det mestselgende produktet mot arr og strekkmerker i 11 land, siden det ble lansert i 2002.

Du kan kjøpe produktet her.

Et must for den kommende mor

Det anbefales at Bio-Oil brukes fra fjerde måned i graviditeten. Oljen skal da masseres inn i huden to ganger om dagen. Den lette konsistensen smelter inn i huden og etterlater den glatt, myk og smidig.

For optimal effekt bør dette gjentas i minst 3 måneder, på de stedene som er ekstra utsatt for strekkmerker. Kliniske tester viser at 92% av forsøkspersonene kunne se vesentlige forbedringer i huden etter kun 8 ukers bruk. For best effekt anbefales det altså at man begynner med Bio-Oil fra ca. 2. trimester.

Det er derfor det kan anbefales den kommende mor å investere i Bio-Oil!

Les mer om Bio-Oil og bestill her.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning