mountain buggy - the luxury collection

Utfordrer den tradisjonelle barnevognen

Skyhøy kvalitet og design kjennetegner denne kolleksjonen.

FUNKSJONELT LEKKERT DESIGN: Nå presenterer Mountain Buggy en ny, luksuriøs kolleksjon av allsidige vogner med alle tenkelige funksjoner.
FUNKSJONELT LEKKERT DESIGN: Nå presenterer Mountain Buggy en ny, luksuriøs kolleksjon av allsidige vogner med alle tenkelige funksjoner. Foto: Mountain Buggy
Publisert Oppdatert

Nå leverer barnevognsleverandøren Mountain Buggy sin sterkeste kolleksjon noensinne; The Luxury Collection.

Mountain Buggy har aldri vært redd for å utfordre det tradisjonelle stelleutstyret. De er kjent for deres lettmanøvrerte og solide vogner med stilig design og behagelige materialer. Nå presenterer de en ny kolleksjon med fokus på luksus.

Barnevogner med design fra de internasjonale catwalkene

I 2011 introduserte Mountain Buggy luksus gjennom «the runway»-kolleksjonen, en kombinasjon av høy kvalitet og design tatt rett fra de internasjonale catwalkene.

Senere lanserte de luksuskolleksjonene «nautical» og «pepita» hvor de introduserte håndsydde detaljer i lær, slitesterkt stoff og matchende stelleveske. Med disse produktene ble kolleksjonen den ultimate luksuspakken for trillelystne foreldre verden over.

En barnevogn full av luksusfølelse!
En barnevogn full av luksusfølelse! Foto: Mountain Buggy

I 2018 fortsatte de å utvikle og levere nye tilskudd til luksuskolleksjonen.

Kolleksjon i fiskebeinsmønster

Nå presenterer de barnevognene Urban Jungle og Duet; allsidige og med alle funksjoner du trenger for en dag i byen eller et eventyr ute i naturen.

Det klassiske sikringsanlegget i svart og hvit chevrontekstil gjør at dette produktet skiller seg ut. En kvalitetsvogn er en investering som kommer til å lønne seg på lang sikt. I tillegg gir det fine fiskebeinsmønsteret et moderne og tidløst uttrykk i en grå fargepalett.

Her får du også fjærede hjul og en vendbar plysjforing som sørger for en komfortabel tur for de små. Urban Jungle og Duet byr på alt du trenger når det kommer til både bruk og design.

Og det stopper ikke der! Du får med en tilhørende stelleveske og stellematte i matchende fiskebeinsmønster, også med clips til stelleveske. Produktene tilfører luksus til foreldrenes hverdag på en enkel måte. Er du redd for at produktene skal gå i stykker? Mountain buggy gir deg 3 års garanti, så det er ingen grunn til å fortvile.

Dette er en nyskapende innovasjon, med fokus på god kvalitet og lang levetid!
Dette er en nyskapende innovasjon, med fokus på god kvalitet og lang levetid! Foto: Mountain Buggy

1 base, 2 tekstilsett og 3 løsninger!

Nye carrycot plus ™ for Duet og Urban Jungelen:

Denne bærebagen kan brukes fra barnet er nyfødt og frem til barnet er tre år, i tillegg har bagen tre foreldrevendte løsninger. Med denne bagen er det enkelt å komme seg rundt med babyen. Dette er en nyskapende innovasjon, med fokus på god kvalitet og lang levetid. Mountain Buggy sikrer at foreldre får mer enn bare en fullverdig bærebag.

"Carrycot Plus" sitt foreldrevendte sete har en maksbelastning på 15 kg.

Sjekk ut hele kolleksjonen her!

Barnevogner med et moderne og tidløst uttrykk.
Barnevogner med et moderne og tidløst uttrykk. Foto: Mountain Buggy

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning