Minimer ulempene ved et dårlig syn

Nesten alle får et dårligere syn etter hvert. Dette er et faktum som det er vanskelig å komme bort fra.

Publisert Oppdatert

Før hadde man gjerne ikke noe valg. Så du dårlig, så måtte du ha briller. Man fikk alternativer som linser, men mange fikk problemer med tørre og irriterte øyne når de forsøkte å bytte ut brillene med kontaktlinser.

Briller har sine begrensninger og ulemper med tanke på at de har en innfatning som kommer i veien, synsvidden er begrenset og de kan dugge eller i verste fall bli ødelagte. Samtidig så har de den fordelen at de er lette å ta av og på, noe som er flott om du f.eks bruker bare lesebriller.

Linser har utviklet seg mye de siste 10 årene og er i dag et godt, og i enkelte tilfeller som for eksempel til bruk i sport, et bedre alternativ enn briller. Linser er i dag både komfortable å bruke og kan være mer praktiske enn det briller er. Du tar på seg linsene om morgenen og slipper å tenke mer på ulempene med svakt syn.

Med Alcons DAILIES TOTAL1® Multifocal ser du både nært og langt og de er derfor et godt alternativ for progressive briller. Om du er redd for at øynene skal bli irriterte og tørre, har Alcons utviklet behagelige linser som ikke er i direkte kontakt med øynene. I stedet er det en bløt pute av fukt som fungerer som membran mellom øyet og linsene. Dette gir et resultat der øynene ikke er tørre og trette om kvelden, slik man kan oppleve med andre linser.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning