ANNOnsesamarbeid

Den lekre gryten som kan settes rett på bordet

Det eneste redskapet du trenger for en hyggelig kveld med familie og venner.

VARME HØSTGRYTER: Den franske gryten fra Le Creuset er en klassiker på kjøkkenet, og velegnet til å forberede høstens velsmakende måltider i.
VARME HØSTGRYTER: Den franske gryten fra Le Creuset er en klassiker på kjøkkenet, og velegnet til å forberede høstens velsmakende måltider i. Foto: Le Creuset
Publisert Oppdatert

Biff Stroganoff, boeuf bourguignon eller lammestek – uansett hva som er din favoritt, så finnes det lite som er hyggeligere enn når storfamilien eller vennegjengen samles rundt bordet til god mat og drikke. Og spesielt hyggelig er det på denne årstiden, når det blir tidligere mørkt om kvelden, og vinden uler utenfor døren.

Høsten er den perfekte tid for å servere familie og venner en god stek eller gryterett, og hva er vel bedre enn å lage den i en gryte som er så lekker at den kan settes rett på bordet?

Sjekk ut det store utvalget av produkter her!

En deilig høstgryte er en fin anledning til å samle familie og venner.
En deilig høstgryte er en fin anledning til å samle familie og venner. Foto: Le Creuset

Verktøyet som blir blikkfanget på bordet

Den franske gryten fra Le Creuset er en klassiker på kjøkkenet, og velegnet til å forberede høstens velsmakende måltider i. Gryten er egentlig det eneste redskapet du trenger, enten du skal servere en deilig høstgryte eller trenger noe som gjør lammesteken og grønnsakene til et festmåltid.

Den fungerer på alle typer moderne komfyrer, og holder godt på varmen slik at maten med fordel kan serveres rett fra gryten. Den er et blikkfang i sin lekre form, og fås i hele 12 forskjellige farger, så her er det bare å velge den fargen som passer best inn hos deg. Produktene fra Le Creuset er også helt perfekte å gi i gave til noen du er glad i.

Visste du forresten at støpejernsgryten også er super til å bake brød i?

Støpt kvalitet siden 1925

LEKKERT: Kvalitetskjelene fra Le Creuset kommer i 12 lekre farger,
LEKKERT: Kvalitetskjelene fra Le Creuset kommer i 12 lekre farger, Foto: Le Creuset

Le Creuset støpejernsgryter og panner produseres den dag i dag, på det samme støperiet i Frankrike hvor det hele begynte i 1925. Her brukes de samme tradisjonene, og respekten for håndverket og historien kan man merke i hvert eneste Le Creuset produkt.

Det tidløse designet, de lekre fargene, allsidigheten i matlagingen og den kompromissløse funksjonaliteten og kvaliteten gir deg en gryte eller panne som varer livet ut. Et bæredyktig og personlig valg.

Serien består av panner og gryter i mange størrelser samt serveringsutstyr som fat, tallerkener, krus og oppbevaringbokser – alt i det samme flotte designet og i de samme lekre fargene. Du får kjøpt produktene hos Lecruset.no

Gaveideer til matentusiasten

Vi har plukket ut et knippe med fine produkter som er den perfekte gaven til matentusiasten eller noen du er spesielt glad i:

Rund støpejernsgryte i Deep Teel - Bestikk og redskapskrukke - Sort buffetgryte - Saltkvern - Pepperkvern - Rektangulært fat/Ildfast form

Sjekk ut hele utvalget til Le Creuset HER!

Følg Le Creuset Norge på Facebook og Instagram for inspirasjon og ideer.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning