Høstens topp 10 må-ha plagg!

Skoleåret er i gang og barna har vokst ut av fjorårets favoritter. Nå er tiden inne for å rydde vekk gammelt og slitt, og gjøre plass til etterlengtede mønster og farger for høsten, på barnas premisser.

La barna velge sine egne favoritter!
La barna velge sine egne favoritter!
Publisert Oppdatert

Ny sesong, betyr en ny start, særlig for skolebarna. Barna skal igjen gå i gang med et nytt skoleår, eller kanskje til og med møte til skolestart for første gang.

I den forbindelsen har Polarn O´ Pyret også laget en egen kolleksjon tilpasset skolebarn fra 6 til 12 år, som har fått navnet Et nytt kapittel. Ettersom disse barna trer inn i en alder hvor de har et mer bevisst forhold til klær og stil, har vi laget en kolleksjon som er tilpasset barnas ønsker, med et moderne og rent design, flere valgmuligheter enn noen gang tidligere, og anledning for barna å dyrke sin egen stil.

Nytt design

Høstens kolleksjon er preget av lekne mønster, overraskende og morsomme detaljer, sobre og duse nyanser, basisplagg, samt noen utvalgte knallfarger, som kan sprite opp enhver garderobe! Plaggene i Et nytt kapittel-kolleksjonen skiller seg fra plaggene til barnehagebarna, noe eldstemann garantert vil sette pris på. Jentene kommer til å finne tøffe plagg, som college-gensere og bomberjakker, samt plagg med gulldetaljer, rosetter og lekent, diskret blomstermønster. Elementer i elastan og mesh, og kontraststriper, gir kolleksjonen et kult og sporty preg, samtidig som silhuettene er mer moderne og feminine.

Sjekk høstolleksjonen Et nytt kapittel hos Polarn O´ Pyret.
Sjekk høstolleksjonen Et nytt kapittel hos Polarn O´ Pyret.

Topp 10 plagg for høsten:

1. Snekkerbuksa. Denne blir supersøt kombinert med en rysjete bluse, eller tøff over en stripete genser.

2. Hverdagskjolen. Kjoledrømmen til de minste, med lekkert hjerte-mønster. Kombiner den med fargesterk strømpebukse eller søte knestrømper.

3. Mønstrede tights. Tights er et må-ha i de fleste jenters garderobe. Blomsterprintet er lekent, men likevel ikke barnslig for de litt eldre jentene.

Sporty og feminin bomberjakke.
Sporty og feminin bomberjakke.

4. Bomberjakka. Jakka har et sporty og kult uttrykk, men er likevel feminin med lekent mønster og detaljer på skuldrene. Denne blir raskt en favoritt til hverdags.

5. Svart sekk. Er barnet ditt ferdig med morsomme mønster og fargerike kreasjoner? Da kan en helt enkel, svart sekk være løsningen.

6. Genser med rysjer. Også basisgensere kan ha det lille ekstra!

7. Sporty skjørt. College-materialet og snøringen gir skjørtet et kult preg, og kan være et alternativ til prinsesseskjørt for jenter som liker en litt kulere look. Se flere skjørt her:

En denimskjorte er aldri feil.
En denimskjorte er aldri feil.

8. Denimskjorta. Denimplagg er essensielle i garderoben, da de passer med alt fra jeans, til skjørt og tights. Et åpenbart må-ha plagg.

9. Skolepikeskjørtet. Skjørt er en favoritt blant jentene, stripen i midjen og mesh-materialet gir skjørtet et røffere preg.

10. Joggebuksa. En kul og litt mer sassy variant av den komfortable buksa passer perfekt i skolegården!

Mye å velge i og lett å mikse!
Mye å velge i og lett å mikse!

Kunsten å mikse – lekende lett!

Av natur har barna en helt egen evne til å mikse og matche på en mye modigere måte enn vi foreldre våger å gjøre. Så i stedet for å strigle kreativiteten til de minste skolebarna, kan kanskje vi lære noe av deres innovative styling-kombinasjoner. Kolleksjonen har blant annet mange lekre blånyanser, som går over i turkis, disse kan kombineres i ett og samme antrekk for en fresh look.

Supersøt snekkerbukse kombinert med mønster og rysjer.
Supersøt snekkerbukse kombinert med mønster og rysjer.

Forskjellige materialer og overflater i kolleksjonen bidrar også til et lekent og lekkert uttrykk. Kolleksjonene består også av mange nøytrale plagg i svart, samt duse rosa og grå nyanser som kan brukes til alt. De klassiske Polarn-stripene består og kommer også i nye freshe farger.

Høstkolleksjonen har i tillegg mange denim-varianter, så minsten finner nettopp sin favoritt. Fordelen med både striper og denim, som også gjør de til en favoritt hos de voksne, er at de kan matches med alt. Etterhvert, eller kanskje allerede, har barna selv sterke meninger om hva de skal kle seg i, og da kan det være lurt å ta de med på shoppingrunden for å unngå bomkjøp. Plaggene innenfor Et nytt kapittel- kolleksjonen kan kombineres fritt, for en sporty, velkledd og kul stil, som gjør påkledningen lekende lett!

Sjekk favorittene fra Et nytt kapittel her:

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning