Google nest på hytta

Et tryggere og smartere hytteliv med Google Nest

ANNONSØRINNHOLD FRA ELKJØP

GOOGLE NEST PÅ HYTTA: Med de nyeste produktene fra Google kan du enkelt koble hytta di opp mot en rekke smarte løsninger, slik at du kan sjekke inn, dele og nyte oppholdet ditt borte fra byen.
GOOGLE NEST PÅ HYTTA: Med de nyeste produktene fra Google kan du enkelt koble hytta di opp mot en rekke smarte løsninger, slik at du kan sjekke inn, dele og nyte oppholdet ditt borte fra byen. Foto: Unsplash.com
Publisert Oppdatert

Hytteferien er en del av den norske folkesjela. Her koser vi oss med knitrende peis og brettspill, men tilfører gjerne noen mer moderne elementer for enda mer hygge og komfort.

Vi nordmenn elsker rett og slett hytteturer og mange av oss disponerer egen hytte – enten alene eller sammen med familien. Sammen med venner og familie reiser vi til den koselige hytta på fjellet, i skogen eller ved sjøen, og ofte blir feriestedet nærmest som et annet hjem å regne.

Google Wifi
Google Wifi Foto: Elkjøp
Nest Cam IQ Indoor
Nest Cam IQ Indoor Foto: Elkjøp

Mens hytta før var et litt øde sted med lite luksus, tar stadig flere av oss nå med oss teknologi når vi reiser på hyttetur. Så hvorfor ikke utstyre hytta slik at oppholdet blir enda mer fornøyelig og behagelig? Samtidig vil du bli i stand til å holde øye med ting også når du ikke er på hytta og sjekke hvordan været er i fjellheimen før du reiser hjemmefra.

Med de nyeste produktene fra Google kan du enkelt koble hytta di opp mot en rekke smarte løsninger, slik at du kan sjekke inn, dele og nyte oppholdet ditt borte fra byen.

God forbindelse

Nettbrett, laptop og smarttelefon blir gjerne med i bagasjen uansett hvor vi drar, og derfor er det viktig å også ha en pålitelig og sterk nettforbindelse på hytta. Med Google Wifi får du en kraftig forbindelse til alle dine dingser, og sterk på den måten at du kan strømme de nyeste TV-programmene eller laste ned og lese de siste mailene før du tar helgen.

Google Wifi jobber sømløst med smarthøyttaleren Google Home, og dermed kan du når som helst få svar på spørsmål som «hvordan er været i Oslo?» og «hva er klokken i London?». En hyggelig stemme svarer deg på alle dine spørsmål, og Google Home hjelper deg også med å holde kontroll på andre smarte produkter du har på hytta.

Den kan for eksempel brukes til å dimme lysene når kvelden kommer, spille musikk eller radio eller strømme innhold til TV-en ved hjelp av Google Chromecast.

Google Home
Google Home Foto: Elkjøp
Google Home Mini
Google Home Mini Foto: Elkjøp
Nest Cam Iq Outdoor
Nest Cam Iq Outdoor Foto: Elkjøp

Filmer og tar bilder

Du bør også sørge for å utstyre hytta med Nest Cam IQ Utendørs- og innendørskamera. Google-eide Nest har utviklet et ute kamera som tåler temperaturer helt ned til minus 40 grader, så dette egner seg godt også i den norske fjellheimen. Både inne og ute kan kameraene strømme innhold av høy kvalitet til din telefon, og dette gir deg en unik mulighet til å ta vare på gode minner fra hytteturer og å holde øye med ting også når du ikke er der. Du lagrer bare klippene, lager en timelapse eller spoler noen timer tilbake for å se hva du gikk glipp av.

Du kan også kommunisere via kameraet dersom du får uønskede gjester på besøk eller vil gi en beskjed til dem som står utenfor døren.

Beskytter mot brann

Nest Protect er en annen god investering i sikkerhet. Dette er en smart røykvarsler, som beskytter både familien og hytta mot brann og karbonmonoksid. Røykvarslerens sensorer oppdager røyk allerede før det blir fare og kan varsle deg om brannfare og skadelige nivåer av karbonmonoksid i god tid via en app på smarttelefonen din.

Du får også beskjed via app og med stemmevarsel når det er på tide å bytte batteri i røykvarsleren.

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning