En aktiv hverdag, selv med dårlig syn

Når man passerer 40 år, kan det for mange bli vanskelig å lese tekster med små bokstaver på nært hold. Enkle oppgaver i hverdagen begynner å bli vanskelig å gjennomføre fordi man ikke ser tydelig lenger og må anstrenge seg for å lese.

Publisert Oppdatert

Å bruke briller på jobb, eller i godstolen hjemme mens du løser kryssord er en enkel affære, men hvordan løser du de situasjonene der det er upraktisk å bruke briller, men det fremdeles er behov for et godt syn?

Trening og det å være i aktivitet er i vinden som aldri før. Mange knytter gjerne på seg løpeskoene for å ta seg en joggetur i den fantastiske naturen vi har her i Norge, eller du pakker bagen for å ta deg en økt på treningsstudioet. Slike helt naturlige gjøremål kan bli tungvinte og en prøvelse for personer som må ty til briller. De kan komme i veien for en aktiv livsstil, eller de kan lettere dugge når du svetter.

Nå leverer Alcon linser tilpasset personer som ikke ønsker å legge bort en aktiv livsstil pga et svekket syn. DAILIES TOTAL1® Multifocal er en multifokal kontaktlinse, som er designet for at du skal se klart både på nært hold og ikke minst på avstand, og velegnet for personer på farten! Alcons Multifocal linser er også både mer behagelig og ikke minst sunnere for øynene enn det mer konvensjonelle kontaktlinser på markedet i dag er.

Oppsummert kan man si at et svekket syn ikke trenger å gå ut over en aktiv livsstil, så hvorfor ikke prøve linser istedet for de tradisjonelle brillene?

Nyttige tjenester

FORUM

Underholdning