Jim Carreys kjæreste er død

Cathriona White (28) skal ha blitt funnet død i sitt hjem.

Foto: (Getty Images)
Publisert

(SIDE2): Cathriona White, skuespiller Jim Carreys (53) av og på-kjæreste de siste årene, er død. Det melder blant annet TMZ.

28-åringen skal ha blitt funnet død i sitt hjem i Los Angeles av to venner.

- White ble funnet mandag 8.40, i sitt hjem i Sherman Oaks. Dødsårsaken er ikke kjent, vi avventer obduksjon, sier en talsperson for politiet.

Paret skal ha gjort det slutt bare dager før dødsfallet.

Paret begynte å date i 2012, men gjorde det slutt etter få måneder. I mai i år skal de ha tatt opp tråden, og blitt sammen igjen.

- Jeg er sjokkert og svært trist over kjære Cathornias bortgang. Hun var virkelig en god og vakker irsk blomst, for sensitiv for denne jorden, som så på det å elske og bli elsket som det viktigste. Hjertet mitt går ut til hennes familie og venner, og til alle som elsker og hadde henne kjær. Vi er alle truffet av lynet, sier Carrey i en uttalelse til US Magazine.

White skal ha skrevet flere Twitter-meldinger sist uke, som henviste til bruddet. Hun skrev blant annet at hun logget av Twitter for godt.

- Avslutter Twitter, jeg håper jeg har vært et lys for mine nærmeste og kjæreste.

Dødsfallet etterforskes av politiet, men det er ikke mistanke om noe kriminelt. Myndighetene bekrefter at det ble funnet et brev i sammenheng med dødsfallet.

White er fra Irland, og flyttet til filmbyen i 2009. Hun jobbet som sminkør og skuespiller.

Denne saken ble første gang publisert 29/09 2015.

Les også