Ostekake med mango, mascarpone og knuste oreo-kjeks
Porsjons-ostekaker med mango frisk og kremetdessert med lag av mango, mascarpone og knuste Oreo-kjeks.

Dette trenger du:
- 6 porsjoner
- 1 stor eller 2 små mango
- ½ dl vann
- ½ dl sitronsaft
- 150 g sukker
- 4 eggeplommer
- 50 g melis
- 2 ts revet sitronskall
- 1½ dl kremfløte
- 250 g mascarpone ellernaturell kremost
- 200 g Oreo-kjeks
Dette gjør du:
Skrell mango og skjær fruktkjøttet i små biter. Kok opp mango, vann, sitronsaft og sukker.
La småkoke i ca. 5 minutter. Avkjøl helt. Pisk eggeplommer, melis og sitronskall til en kremet blanding. Pisk fløte til krem og bland inn mascarpone.
Vend forsiktig blandingene sammen.
Knus kjeks og fordel halvparten av smulene i porsjonsglass.
Legg halve mascarponeblandingen over, etterfulgt av halve mangokompotten. Gjenta med resten. La glassene stå tildekket i kjøleskapet i noen timer før servering.
Pyntetips: Pynt med friske mynteblader eller revet limeskall for ekstra farge og friskhet!