8 ganger Chrissy Teigen så helt fantastisk ut

Den norskættede modellen har blitt en av verdens hotteste stilikoner.

FASHIONISTA: I tillegg til å jobbe som modell er Chrissy Teigen blitt kjent for sine kule, tidsriktige antrekk. Hun er også en populær TV-profil og kokebokforfatter.
FASHIONISTA: I tillegg til å jobbe som modell er Chrissy Teigen blitt kjent for sine kule, tidsriktige antrekk. Hun er også en populær TV-profil og kokebokforfatter. Foto: (Bulls)
Publisert

(SIDE2): Chrissy Teigen (30) er en ettertraktet modell og tidligere i år ble hun mamma for første gang.

Hennes stil er kjent for å være både feminin og komfortabel, samtidig som hun også kan være sofistikert og sexy.

LES OGSÅ SAKENE:

9 grunner til å følge Blake Lively på Instagram7 ganger Olivia Palermo så fantastisk ut
6 ganger Jenna Dewan-Tatum var fantastisk
7 ganger Pixie Lott så fantastisk ut

Til tross for en stadig voksende mage i løpet av svangerskapet beviste Chrissy Teigen at hun fortsatt kunne ta pusten fra de fleste da hun poserte på den røde løperen med sine fantastiske gravid-antrekk.

Chrissy tør å skille seg ut uten at det blir for mye av det gode. Flere ganger velger hun knallfarger eller helmønstrete antrekk samtidig som hun balanserer looken med enkle sko og passende hårsveiser.

Vi er imponerte og lar oss inspirere av den flotte ettbarnsmoren!

1.

SEXY I RØDT: Chrissy Teigen i et helrødt antrekk.
SEXY I RØDT: Chrissy Teigen i et helrødt antrekk. Foto: (Bulls)

2.

10 uker etter fødselen viste Chrissy Teigen seg for første gang i offentligheten i en hvit tettsittende kjole med dyp utringning. Supermodellen la selv ut et bilde av seg selv og kjæresten på Instagram der Chrissy takker sin stylist på følgende måte:

«Takk @monicarosestyle for at du lærte meg å elske og å sette pris på mine nye inches», skriver supermodellen og sikter til sine nye «mammaformer».

3.

DEN LILLE SORTE: En enkel kjole som likevel skiller seg ut med sine gjennomsiktige detaljer.
DEN LILLE SORTE: En enkel kjole som likevel skiller seg ut med sine gjennomsiktige detaljer. Foto: (Bulls)

4.

MODELLEN skaper en flott siluett ved å kombinere et figurnært skjørt sammen med en voluminøs bluse i rene, enkle farger.
MODELLEN skaper en flott siluett ved å kombinere et figurnært skjørt sammen med en voluminøs bluse i rene, enkle farger. Foto: (Bulls)

5.

MØNSTER: Chrissy Teigen beviser at hun kan bære mønstrete antrekk uten at det blir for mye av det gode. Legg merke til hvordan hun toner ned antrekket med enkle stiletthæler i sort, og en diskre hestehale.
MØNSTER: Chrissy Teigen beviser at hun kan bære mønstrete antrekk uten at det blir for mye av det gode. Legg merke til hvordan hun toner ned antrekket med enkle stiletthæler i sort, og en diskre hestehale. Foto: (Bulls)

6.

KORT KJOLE på den røde løperen i juni i år.
KORT KJOLE på den røde løperen i juni i år. Foto: (Bulls)

7.

HVERDAGSLIG OG KUL PÅ SHOPPING: Chrissy Teigen med en mer avslappende stil samtidig som hun er oppdatert og trendy!
HVERDAGSLIG OG KUL PÅ SHOPPING: Chrissy Teigen med en mer avslappende stil samtidig som hun er oppdatert og trendy! Foto: (Bulls)

8.

ENKELT, MEN SOFISTIKERT: Chrissy Teigen viser hvor enkelt du kan gjøre olashortsen og den hvite toppen til et kult shoppingantrekk ved hjelp av hatt og en lengre jakke og sko i samme farge som spriter opp looken.
ENKELT, MEN SOFISTIKERT: Chrissy Teigen viser hvor enkelt du kan gjøre olashortsen og den hvite toppen til et kult shoppingantrekk ved hjelp av hatt og en lengre jakke og sko i samme farge som spriter opp looken. Foto: (Bulls)

Denne saken ble første gang publisert 17/09 2016.

Les også