Når Volvo slipper sine reklamefilmer, er vi alltid i tvil. Er de verdt å publisere som redaksjonelt stoff. Nei, strengt tatt er de ikke det. Men de gir klikk. Folk vil ha det. Hensikten fra Volvo er naturligvis å få gratis presseomtale.

Noen av filmene har vi valgt å publisere, andre har vi droppet. Filmene tar for seg de ulike fortreffelighetene og fordelene ved Volvos løsninger. De er forøvrig ganske informative og underholdende.

I den nye filmen kjører en FH med en paraglider hengende i luften bak seg. For å få til dette må man ha jevn hastighet. Det høres kanskje greit ut, frem til man kommer til en bakke.

Dermed får vi sett I-Shift Dual Clutch i aksjon. Den doble clutchen sikrer effektive girskift uten kraftavbrudd og sørger derfor for at lastebilen ikke mister fremdriften under girskift i vanskelige forhold.

Du kan se traileren i vinduet under. Selve filmen slippes om en drøy uke.

Video

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!