Det er naturlig nok mange som har ventet litt med å bestille bil til den nye generasjon Scania var på plass.

Blant dem finner vi Omdal Transport i Rogaland. De har nettopp bestilt seks nye trekkvogner og skapbiler av den nye typen.

- Vi gleder oss stort over å få levere nye biler til Omdal Transport AS. Samtidig er vi veldig trygge på at kunden blir godt fornøyd med de nye bilene uttaler selger Tor Helge Undheim hos Norsk Scania AS, avdeling Stavanger.

Service og vedlikehold av bilene skal i hovedsak foregå på Scania sin avdeling i Lyngdal da det faller mer naturlig i forhold til transportruter og hvor sjåførene bor.

Familieid bedrift

Omdal Transport AS er et familieeid transportfirma med over 40 års erfaring. Hoveddelen av transporten skjer mellom Rogaland og Østlandet hvor Nordan AS og Vartdal Plast AS er de største kundene.

Mange husker at bedriften for noen år siden handlet den australske Volvo XXL-hytta. Det var vel den første i norske firmafarger om vi ikke tar feil.

Men denne gang er det altså Scania som gjelder.

Så er det da også grunnleggeren selv, Jostein Omdal, som er på «storhandel».

Vi har store forventninger til de nye bilene, og gleder oss derfor til de står klar på «tunet» for å tas i bruk avslutter Jarle Omdal.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!