- Ansettelsen er en del av vår strategi for å oppnå ytterligere posisjonering, samt å bidra til økt vekst og større markedsandeler i transportmarkedet, sier styreleder Roy Elverum i en pressemelding til tungt.no.

- Karl Ivar har lang erfaring og bred kompetanse om bransjen og markedet. Han har blant annet vært administrerende direktør i Cargolink AS og tilhørende selskaper og vil være en sterk bidragsyter til at vi vil oppnå våre målsetninger fremover.

Elvrum Transport AS og Sættem Transport AS har i dag ca 50 ansatte og en materiellpark bestående av 35 vogntog og 5 kranbiler, i tillegg til 300 utleiecontainere.

- Det vil bli spennende og utfordrende å starte med nye oppgaver og målet mitt er at Elvrum Transport og Sættem Transport skal bli et "lokomotiv" i  trøndersk transportnæring. Dette skal vi oppnå ved å tenke sikkerhet og grønt miljø. Videre skal vi ha høyt fokus på seriøsitet, innovasjon og våre kunder sier Karl Ivar Nilsen.

Også nåværende daglig leder, Stig Elvrum, er full av entusiasme og forventing til endringen, og forteller at det slett ikke ligger noe dramatikk bak skiftet av daglig leder. - Vi har satt som mål at arbeidsfordeling, organisasjon og min framtidige rolle skal være definert innen årsskiftet, sier Stig Elvrum.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!