Slik ser første utgave ut. Bladet bringer reportasje på en av Norges finest restaurerte lastebiler, et tilbakeblikk på historien til Sisu, som fyller 85 år i år, transportbilder fra gamle dager, treffreportasje og mye, mye mer.

Vårt nye produkt Veteranlastebilen har fått en meget god start, bare en snau uke etter at det første nummeret kom ut.

-Jeg var veldig spent på de første reaksjonene etter at Veteranlastebilens første utgave kom ut. Ville bladet bli godt mottatt? Bare timer etter at de første fikk det i postkassa kom det meldinger og mailer, og alle var hyggelige, forteller Tormod Magelssen som er ansvarlig redaktør for Veteranlastebilen.

Her kan du bestille abonnement.

Blant kommentarene var at «dette lover bra», «innertier», «sitter og koser meg med bladet» og «stå på, ser fram til neste utgave». I tillegg viser abonnementstallene at veldig mange allerede har valgt å tegne abonnement, noe som er svært gledelig.

- Nå har Veteranlastebilen akkurat kommet i løssalg og er å finne i assorterte bladhyller. Det skal bli spennende å se hvordan salget går, avslutter en fornøyd Tormod Magelssen, som nå gleder seg til veteranbilsesongen som er rett rundt hjørnet. Da skal han ut å samle «nytt» stoff til bladet.

Husk også på å kikke innom facebooksiden til det nye bladet.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!