Se etter Scania Approved- merket neste gang du besøker din Scania-forhandler, sier Torstein Hvile, avdelingsleder på Norsk Scanias bruktbilsenter på Kløfta.

Garantien omfatter motor, clutch, girkasse, retarder, mellomaksel og drivaksel og gjelder i hele Europa. Den omfatter 4x2- og 6x2-biler, under forutsetning at de ikke er eldre enn 72 måneder. Bilen må ha vært gjennom Scanias 108-punktsinspeksjon. Service må utføres til avtalt tid og på et godkjent Scania-verksted. Kjøretøy merket med Scania Approved har blitt grundig vurdert og rangert av Scanias utdannede teknikere. Når du ser kjennemerket «Scania Approved», vet du at teknikere har gjort en grundig vurdering av bilens tilstand og eventuelle behov for reparasjoner. Du kan også være trygg på at drivverket er i god stand og at kjørelengden er korrekt, skriver Scania selv i en pressemelding. Norsk Scania er i dag Norges største egeneide forhandlerkjede av tunge kjøretøy med sine 47 anlegg og en omsetning i 2013 på 3,5 milliarder kroner. Norsk Scania har mer en 950 ansatte, hvor hovedtyngden er knyttet til servicemarkedet. Norsk Scania er et datterselskap av det svenske selskapet Scania CV AB og representerer alle deres produkter; lastebiler, busser, motorer og servicemarkedstjenester i det norske markedet.
Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!