T-seriens «state of the art»-aerodynamiske design så vel som førerkomforten både bak rattet og i sengen ble fremhevet som spesielt viktige områder som lå til grunn for utnevnelsen.

Renault T-serie ble truck of the year 2015.

Juryen tildelte Renault Trucks T-serien prisen basert på en rekke kriterier som: teknologisk innovativ, komfort, sikkerhet, kjøreegenskaper, drivstoffeffektiv, den lave miljøbelastningen og ikke minst totale kostnader ved bruk.

Juryformann Gianenrico Griffini overrakte den prestisjetunge utmerkelsen til Bruno Blin, konsernsjef i Renault Trucks, ved åpningen av den 65. IAA-utstillingen for nyttekjøretøyer i Hanover.

48 poeng foran

T-serien skåret 129 poeng, 48 poeng foran nærmeste rival og stakk av med den prestisjetunge Internasjonale Truck of the Year 2015-prisen på den 65. IAA, verdens største utstilling for nyttekjøretøyer i Hanover. Juryen som besto av 25 journalister som representerte 25 fagblader fra hele verden, vurderte Renault Trucks T-serie som det mest verdifulle bidraget på veitransportsektoren dette året.

Derfor vant den:

Juryen tildelte Renault Trucks T-serien prisen basert på en rekke kriterier som: teknologisk innovativ, komfort, sikkerhet, kjøreegenskaper, drivstoffeffektiv, den lave miljøbelastningen og ikke minst totale kostnader ved bruk. T-seriens «state of the art»-aerodynamiske design så vel som førerkomforten både bak rattet og i sengen ble fremhevet som spesielt viktige områder som lå til grunn for utnevnelsen.

«Renault Trucks T-serie kombinerer tidligere modellers fortrinn med de siste høyteknologiske løsninger blant et stort antall nyttekjøretøyer over hele verden», oppsummerte Gianenrico Griffini, juryformann i juryen som kårer Truck of the Year.

Truck of the year 2015 ble T-serien til Renault.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!