Da 250 lastebiler og vogntog rullet i lang, lang rekke ned i grusgropa der trailerparkeringen skulle foregå, sto allerede ca. 100 lastebiler parkert der. Dermed lå alt til rette for det vi kaller for yrkessjåførenes julaften, nyttårsaften og 17. mai på en gang. Vi stilte med scene, levende musikk og servering av grillmat, sjåførene stilte med resten. Dette måtte det bare bli stemning av, og det ble det!

Med ca. 350 lastebiler stående i skumringen med tente "lanterner" og stemningsfulle lys i førerhuset, kunne opplevelsen konkurrere med en hvilken som helst julegateåpning å vårt langstrakte land.

Gamle og nye kjente fant hverandre i grusgropa, hilste, smilte og omfavnet hverandre, mens praten gikk lett og ledig. Hardt arbeidende sjåfører er ikke så veldig bortskjemte med sosiale arrangementer beregnet på nettopp dem. Derfor er det ikke så underlig at mange valgte å ta seg en fest da de hadde parkert for helga.

Vi hadde profesjonelle filmfotografer på plass under messedagene. Her kan du se den stemningsfulle videoen fra trailerparkeringa. Vi gleder oss allerede til neste år!

Trykk på play og opplev trailerparkeringa "live"!

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!