Kjøretøyene som selges under Volvo Selected har komplett servicehistorikk, begrenset alder og kilometerstand.

I hele forhandlernettet på sikt

Volvo og bruktbilsjef Daniel Hertzman, lanserte Volvo Selected under Transportmessa, det har allerede vært på markedet i bl.a Sverige og Storbritania. På litt sikt er det meningen at Volvo Selected skal innføres i hele det norske forhandlernettet.

Maks 350.000 kilometer

Dette vil være FH og FM-modeller på maks fire år og med opp til 350.000 kilometer på veien. For FL-modellene vil det være maksimalt 250.000 kilometer.

Disse bilene vil selges med motor- og drivlinjegaranti på seks måneder. Mange av disse vil komme fra Volvos egen utleieflåte, men også andre biler som oppfyller kravene.

100 kontrollpunkter

Kravene er blant annet full historikk og ellers brukes en omfattende kjøretøykontroll på 100 kontrollpunkter, motordiagnose og funksjonskontroll. Volvo vil ikke tilby utvalgte biler med mer enn tre aksler og offroad-biler.

På Furuset har Volvo Truck Center inredet en del av bruktbilhallen slik at de finere bilene som skal selges som Volvo Selected, kan fremvises i hyggelige omgivelser. I hallen er det pyntet opp med mye lys og store bilder på veggene.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!