Den nye koblingen kommer i tre utførelser. Denne versjonen er en variant utstyrt med en forlenget leppe i bunnen. © Foto: PR.

VBG 795V har i mange år vært en av bedriftens bestselgere til 57 mm trekkøye. Nå kommer koblingen i en ny versjon med en rekke nye funksjoner for å forenkle innstyringen og redusere risikoen for skader og ulykker. Samtidig er konstruksjonen forbedret slik at fangmunnen ikke bare er enklere å installere, men også mer robust, noe som reduserer behovet for service og vedlikehold.

Traff rett og lett ved sammenkobling

VBG 795 V-2 er designet for tunge kjerrer, tilhengere med boggiframvogn og dollies med trekkøye etter VBG standard (Ø 57 mm). Sjåføren vil sette pris på at den nye kobling kommer med fangåpningsforlenger. - Ikke bare er det lettere å treffe rett ved innstyringen.

Det betyr også at sjåførene reduserer skade på annet utstyr dersom en ulykke skulle skje, sier daglig leder Hans Otto Westli fra VBG GROUP SALES AS.

Den nye VBG 795 V-2 er lettere enn forgjengeren, og laget av et sterkere materiale, noe som resulterer i færre verkstedbesøk. I tillegg er fangmunnen meget rask og enkel å skifte ut.

- Ved å løsne seks skruer kan man enkelt trekke fangmunnen ut, dette sparer både tid og penger, avslutter han.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!