Trekkvognene kommer rett fra Volvo-fabrikken i Gøteborg, de har 540 hestekrefter og er i Euro 6- samt 6x2-utførelse. I tillegg er bilene forberedt for både TV, kaffetrakter og mikrobølgeovn i førerhuset.

Tøffe anbudsrunder

Innkjøpskonkurransene i Posten Norge deles opp i flere klasser. Man må være pre-kvalifisert til disse anbudsrundene, og Volvo Norge AS - med begge merkevarene Volvo Trucks og Renault Trucks - er en av få som er pre-kvalifisert i alle klasser.

Volvo Norge AS har levert kjøretøy til Posten og Bring i mange år, også da Bring het Nor Cargo og Sties Thermotransport. Det har vært flere Volvo-leveringer i tidligere innkjøpskonkurranser, mens juli-leveransen på Volvo Truck Center i Oslo gjaldt den seneste.

Gullkantet service

Alle de nye trekkvognene har den nye Volvo Gold-kontrakten. Dette er servicekontrakter som skal sikre optimal driftstid. Alt av forebyggende vedlikehold og reparasjoner er inkludert i kontrakten, og hvert kjøretøy får en individuell serviceplan. Verkstedet følger med på kjørelengde og hvor fort delene slites, og justerer serviceplanen tilsvarende.

- Volvo er igjen glade for å levere trekkvogner til Bring, og vi er sikre på at det gir god uttelling blant sjåførene på sikkerhet, komfort og dieselutgifter, sier Roy Hagen, salgssjef for storkundeavdelingen Direct Sales, Volvo Norge AS.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!