Nå er Frode Larshus klar for hugg og vil komme med sin første utgave i den 15. årgangen av TransportMEMO med det aller første.

Bladet tar for seg transport-, spedisjons- og logistikkmarkedets samlede segmenter. Med Frode Larshus som ny "S jåfør" for TransportMEMO kan markedet fortsatt vente seg et informasjonsmedium som ikke bare går inn "bak" flommen av pressemelding, men også "inn under huden" i et marked som er i enorm utvikling.

Det melder TransportMEMO selv i en pressemelding.

Tørr informasjon er en ting, men de bakenforliggende årsaker og sammenhenger er en annen. Dette gjelder både det praktiske så vel som det politiske. Den nye redaktøren har jobbet i bransjen i en årrekke og har en genuin interesse av det som foregår både her hjemme og globalt. Dertil har han en inderlig skrivekløe, som han nå skal eksponere i sin nye hverdag, avslutter pressemeldingen.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!