-Vi på Autoline er selvsagt på plass på messa. Vi har også med vår egen dragster som skal startes flere ganger under messa. Det blir mye gromlyd, sier John-Egil Bustadmo.

Nord-Norges Transportmesse har etterhvert blitt en tradisjon. Det er i år fjerde gang den driftige gjengen i Harstad Sjåførklubb arrangerer denne messa, som absolutt har blitt et samlingssted for transportinteresserte nordpå. Årets messe arrangeres på Stangnesbasen, området nede ved Kurt Simonsen Transport på Stangnes i Harstad.

Årets messe kan skilte med ikke mindre enn 11.000 m2 utstillingsflate, og mer enn 40 utstillere! Ikke ille, med tanke på at dette er en messe som organiseres og gjennomføres takket være stor dugnadsånd fra Harstad Sjåførklubbs medlemmer og medhjelpere. Vi ankom Stangnesbasen torsdag kveld og riggingen hadde så vidt kommet i gang. Både Bertel O. Steen, Volvo og flere andre var allerede i gang med riggingen. Og det store teltet der det skal serveres utstillermiddag, sto også ferdig. Og tradisjonen tro kan Harstad Sjåførklubb nok en gang skryte av finvær under messedagene.

Nord-Norges Transportmesse er åpent fredag fra klokka 15 til 19, og lørdag klokka 10 til 18. I tillegg til masse flott transportutstyr, er det selvsagt servering på området. Er du i nærheten så stikk innom da vel?

Ny DAF XF Nordic Edion, og Mercedes-karavanen er noe av det du kan oppleve i Harstad fredag og lørdag.

TransportMagasinet fikk ansvaret for å frakte Volvos showhenger til Harstad. Det ble den reneste paradeferden gjennom et solfylt Norge, fra Oslo til Harstad.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!