Han ser ikke en dag yngre ut, den godeste Finn Ero Bustadmo. I mange år var han sentral i Autoline før han lot musikken ta overhånd. Nå er han tilbake i Autoline-manesjen. © Stian Klaussen

Bakgrunnen for at autoline nå styrker sin stab er at selskapet har erfart en betydelig økning av etterspørsel på deres sandstrøere og at markedet har nådd et volum som krever en egen resurs for oppfølging. Det melder selskapet selv i en pressemelding.

- Vi er veldig glade for at Finn-Ero nå er tilbake i bedriften i et 100% engasjement sier selskapsutvikler Håvard Tømmerås, dette er i tråd med selskapets strategi og målsetninger for salgs- og markedsarbeid.

Den nytilsatte sier at det vil være en mer synlig leverandør av sandstrøere som kan forventes i fremtiden.

- Vi har brukt det siste året på å rigge oss for denne satsingen i markedet, med utvikling av nytt presentasjonsmateriell som ny hjemmeside og ny demofilm.

Vi legger opp til en mer direkte oppfølging av gamle og nye kunder, samt større fokus inn mot buss og truckmarkedet avslutter Finn-Ero.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!