23948sdkhjf

Scaniafest i Tromsø

Lørdag 22. mars var det duket for fest på Scania sitt anlegg i Tromsø. Kunder og bekjente var invitert for å markere nytt og større verksted.

Scania har brukt 10 millioner kroner på ombygging av verkstedet i Tromsø. Nå står det ferdig med blant annet to nye graver for å ta unna fremtidens gjøremål.

Verkstedskapasiteten øker med 20 prosent og topp moderne utstyr skal gjøre jobben enklere for mekanikerne.

Det har lenge vært spekulert i om Scania ville bygge nytt i Tromsø, men i og med investeringen har de nå forlenget leiekontrakten i eksisterende lokaler frem til 2022.

Bygget eies fortsatt av dem som i sin tid startet agenturet for Scania i Tromsø, 40 år tilbake i tid, dengang det het Tromsø Diesel.

Takker av

For distriktssjef Trond Helge Henriksen var innvielsesfesten også avskjedsfest.

Etter ni år i Scania trapper han ned i tonnasje og begynner i ny jobb i personbilbransjen.

- Det har vært fantastisk å jobbe i Scania disse årene, skryter han og legger til at kundekontakten er det som har betydd mest for han.

- Scania har utrolig mange gode ambassadører der ute i form av bileiere og sjåfører.

Da Henriksen startet for ni år siden var det ni mekanikere i Scania Tromsø. Nå er det 17.

- Dette skyldes ikke mer reparasjon på bilene, men heller det at vi i dag bruker halve tiden på reparasjon av påbygg. Vi ønsker å tilby one-stop shopping til våre kunder, sier han.

Noe for alle

I anledning dagen var en rekke av Scania sine samarbeidspartnere tilstede i Tromsø med mannskaper og utstyr. Øveraasen, Istrail, Palfinger, SKAB og Carrier traff sitt publikum for en hyggelig prat. I tillegg var Tromsø RC lastebil i full drift i en sandhaug og trakk til seg publikum i alle aldre. Markedsandelen var det ingenting å si på. Her var det 100 prosent Scania.

- Vi kom i kontakt med Tromsø RC for to år siden og inngikk en sponsoravtale med dem, for å hjelpe klubben å dekke husleie. Til gjengjeld stiller de opp når vi har arrangementer som dette, avslutter Henriksen.

Da tungt.no var innom lokalene var det mest barnefamilier å treffe. Menigheten var ventet litt senere, for her skulle det markeres langt ut i de små timer.

Kommenter artikkelen
Anbefalte artikler

Nyhetsbrev

Send til en kollega

0.094