Doll tilbyr trailere i all segmenter, men er best på maskinflytting og tømmer transport. De har også store avtaler med det tyske forsvaret vedrørende trailere for tanks-transport. Det forteller Jan Henning Mosvær hos Vestlandske Trailer Import til tungt.no.

- De siste årene har ikke Doll hatt gode salgskanaler i Norge, men nå skal vi ta opp tråden, forteller han. Doll er også en av verdens største produsenter av cateringvogner til flyplasser og de eneste som produserer til verdens største fly, Airbus A380.

I tillegg er produsenten blant de ledende på multiakslede trailere med hydraulisk styring og hydraulisk fjæring. Her benyttes DOLL`s eget patenterte Panther Technology system.

Tar vi ikke helt feil, feiret Doll Fahrzeugbau i Oppenau sitt 130-års jubileum for fire-fem år siden. Det burde vel også borge for kvaliteten? Vi gratulerer med avtalen.

 

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!