MoRek lagerlegger over 1000 artikkelnumre i Tromsø med hovedfokus på typiske slitedeler for tungsiden. MoReks nye avdeling samlokaliseres med Hellanor Tromsø i Stakkevollvegen. Vi har innledet et samarbeid som innebærer leie av lager og distribusjon. Den velkjente aktøren vil være et flott utgangspunkt for nærheten til markedet. Vi vil få en kjempestart med utgangspunkt i deres etablerte kjøreruter og profesjonelle organisasjon.

I Tromsø by leveres varer inntil 4 ganger daglig og den veletablerte utenbysruta går daglig. På denne måten vil vi raskt og effektivt kunne levere vår mest etterspurte deler.

Kundeservice og teknisk kompetanse vil bli ivaretatt av vårt hovedkontor og ikke minst av Moreks øvrige avdelinger i Sandnes, Larvik og Trondheim sier Stensli videre.

Morek planlegger flere aktiviteter i regionen som innebærer tekniske kurs og opplæring på alle produktområder. Aktiviteter og tilbud vil bli sendt ut fortløpende utover våren, lover bedriften.

Produktspekteret omfatter alt av utstyr og deler til tilhengerprodusenter, lastebilpåbyggere, bilverksteder for tyngre kjøretøy, samt deler til buss og andre tunge kjøretøy.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!