Næringsmiddel transporteres som oftest med lastbil utstyrt med thermoaggregat, men så langt har de fleste thermoaggregatene vært dieseldrevne. Hultsteins nye miljøaggregat er hydraulikkdrevne og drives av lastbilens motor, noe som i følge en pressemelding betyr at miljøpåvirkningen reduseres opp mot 90%.

-Vi er glade og stolte over og ha fått muligheten til å jobbe med et produktprogram som passer inn i tiden. Vi har under mange år jobbet med hydraulikprodukter, først og fremst i form av kran- og påbygg til lastbiler, og med Hultsteins miljøaggregat har vi et komplett sortiment av det som moderne transportfirmaer etterspør, sier Tommy Bergsjøbrenden, daglig leder i Kran & Hydraulikk AS.

Han legger til at deres serviceteknikere og montører har gjennomgått kurs hos Hultsteins, og at de allerede har flere forespørsler fra det norske markedet.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!