Fra 1.januar 2014 er Transportkompetanse Haugesund AS en aktiv eier i Forus Storbilskole AS. Forus Storbilskole AS og Transportkompetanse Haugesund AS har gjennom flere år samarbeidet tett for å sikre en helhetlig og konkurransekraftig kundeløsning.

- Vi er glade for avtalen vi har fått med Forus Storbilskole AS og ser en styrke i dette samarbeidet. Forus Storbilskole AS har vist seg som en svært seriøs samarbeidspartner ovenfor oss og har lang kompetanse i opplæring av sjåfører, og nettopp derfor skal vi utvikle vårt samarbeid.

Det sier daglig leder i Transportkompetanse Haugesund AS, Svein Ove Vetrhus.

- Samarbeidet med Transportkompetanse Haugesund AS har utviklet seg gjennom flere år og vi er ser det som svært positivt for Forus Storbilskole AS sin videre utvikling å innlede et så tett samarbeid med en nasjonal kompetanseleverandør, sier daglig leder i Forus Storbilskole AS, Gunnar Aardalsbakke.

Transportkompetanse Haugesund AS har tatt et nasjonalt strategisk valg, der målsetningen er at de løpet av 2015 også er en ledende aktør innen førerkortopplæring i Norge.

Satsningsområdene er:

  • Stavanger - Sandnes - Jæren
  • Agder fylkene med plassering i Kristiansand
  • Sogn- og Fjordane og Hordaland med plassering i Bergen og Førde
  • Oslo med tilhørende regioner
  • Midt Norge med plassering i Trondheim og Stjørdal
  • Nord Norge med plassering i Harstad og Tromsø

Gunnar Aardalsbakke og Jan Kåre Karlsen skal lede denne utviklingen i Norge. De er begge personer med lang og god erfaring fra ledende stillinger innenfor førerkortopplæring i Norge.

Dette samt en markedsandel på over 40 % i Norge på kursløsninger til transport, entreprenør og logistikkbedrifter mener jeg grunnlaget for å lykkes absolutt er tilstede, avslutter daglig leder Svein Ove Vetrhus i Transportkompetanse Haugesund AS.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!