Lastebilen det er snakk om er en hvit Volvo FM12 Globetrotter med plan og kran montert bak hytta. På sidene står det Byggmakker Kirkenes og registreringsnummeret er KH23093. Etter å ha startet lastebilen, ratter tyvene bilen mot den låste porten ved Scanias bruktbillager og demosenter. Raskt og effektivt kjøres Volvoen rett gjennom porten og forsvinner. I følge Romerikes Blad skal det også ha blitt observert en hvit kassevogn i forbindelse med brekket.

-Tyvene har stjålet lastebilen fra vårt bruktbilsenter og brukt lastebilen som rambukk for å forsere den låste porten. Bilen skulle vi selge for en kunde, sier Tom Ola Bjerkestuen ved Scanias demosenter på Kløfta til TransportMagasinet.

Kort tid etter at bilen ble stjålet og brukt som rambukk for å komme ut fra Scanias anlegg på Kløfta, ble den på ny brukt som rambukk - denne gang for å bryte seg inn i Romerikssenteret på Kløfta. Der var målet å komme seg inn til Expert. Dette klarte de ved å rygge ned en vegg. Til RB.no sier Roger Sunde, varehussjef hos Expert Kløfta, at de ikke tror tyvene har fått med seg mye, men at de materielle skadene på bygget er store.

Vet du noe om denne saken, eller har sett den stjålne lastebilen så ta kontakt med Politiet omgående. Se videoen nederst i artikkelen.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!