Alle bilene har galvaniserte containerrammer og kjører med vekselpåbygg i faste oppdrag for Schenker. Med en rangeringshøyde på containerrammen på hele 290 mm er bilene meget anvendelige i containertransport.

SH Transport med ca. 90 biler har gjennom mange år vært en fast og stor kunde hos Iveco, og dette er foreløpig siste tilskudd på stammen. Bilene skal gå i både to- og treskiftstordninger. Biler på tre skift vil tilbakelegg over 200.000 km i året, så det er ganske intensiv transport det dreier seg om. Service på bilene vil bli utført hos RSA på Gulskogen i Drammen. Dette selskapet er autorisert Iveco serviceverksted.

SH Transport har også kjøpt 15 Iveco Eurocargo med motorer på 250 hk, som skal leveres i begynnelsen av neste år. Dette er 12-tonnere med 18-pallers skap. Alle er utstyrt med langt førerhus med høyt tak.

SH Transport nærmer seg nå en årlig omsetning på 100 millioner kroner.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!