Det er omkring fire uker siden at Tommy Svanevik og kollegaene hans fikk nok av dieseltyverier. Etter fire tyverier på like mange uker, tok de loven i egen hånd etter at politiet ikke hadde tid til å stille opp. De gjenkjente en bil fra overvåkingskameraet sitt og fant den igjen ved et hus ikke langt unna.

Les også: Fikk nok av henlagte dieseltyverier

Etter å ha konfrontert bileieren med påstandene, endte det altså med at Svanevik tok bilen med på kranbilen og satte den opp på en container på plassen sin - behørlig dekorert.

Saken fikk enorm oppmerksomhet. Politiet kom på banen og hadde et møte med Tommy. Til TransportMagasinet fortalte Svanevik at dette møtet gikk over all forventing.

- Politiet la riktignok vekt på at vi har brukt feil fremgangsmåte og var tydelig på å fortelle om sine standpunkter. Samtidig ble både de og vi mer bevisste på begges sider og fikk bedre forståelse for hvordan vi i fremtiden må bygge på en felles plattform.

- Vi har lært litt og de har lært litt, sa Svanevik like etter dette møtet. Samtidig la han vekt på at tyvene kunne hente bilen når det passet.

Det gjorde det altså i dag, en måned senere.

Les også: - Nå kan dieseltyven hente bilen

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!