Torstein Magelssen er ansvarlig for Volvo Sjåførklubb Norge. - Vi er svært fornøyd og glade over at det finnes så mange Volvo Trucks-entusiaster der ute, og at de vil være med oss i Volvos sjåførklubb, sier han.

Det var da han besøkte Volvo-karavanen i Alta at Jostein Biti meldte seg inn i Volvos sjåførklubb. At han skulle bli medlem nummer 5000 synes han var spesielt artig.

Få er flinkere enn imagebygging enn Volvo. En viktig del av dette er naturligvis å bygge goodwill blant sjåfører.

Det er nettopp det siste Volvo satset på da de lanserte Volvo Sjåførklubb Norge på Transport 2011 ved Lillestrøm samtidig som de avduket FH16 750.

Les også: Lanserer sjåførklubb

At det hele har vært en suksess er det ingen tvil om. selv om de riktignok fikk litt drahjelp i starten ved å overta 1450 medlemmer fra Wist Drivers Club i Trondheim, har massen økt betraktelig.

Vi husker at klubben passerte 2000 medlemmer ved inngangen av 2012 og etter en solid innsats - mye ved å hanke inn nye medlemmer på Volvokaravanen 2013 - har de altså nå passert 5000 medlemmer.

Les også: Entusiast ble medlem nummer 2000

Lokale arrangement

- I tillegg til de tjenestene vi i dag tilbyr ved et medlemskap, ønsker vi å utvikle Volvos sjåførklubb ytterligere. I desember i skal vi sette oss ned for å finne frem til flere gode fordeler for våre medlemmer.

Vi ønsker også at våre forhandlere i økende grad benytter medlemsmassen til spesialtilbud lokalt, eller til å lage lokale arrangement for «sine medlemmer» . Det kan komme noen overraskelser på vårparten i 2014, forteller en entusiastisk Torstein Magelssen som var initiativtaker og som er ansvarlig for Volvos sjåførklubb i Norge.

Jostein Biti fra Kautokeino ble medlem nr. 5000

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!