Besøkende kan se hele prospektet, dele annonsen på egen Facebook side og kontakte selger direkte.

Mascus er en av verdens største markedsplasser for salg av brukte maskiner og kjøretøy. Nå tilbyr de muligheten for norske forhandlere å vise sine egne brukte maskiner og kjøretøy på egen Facebook-side.

Wist Last & Buss AS først ute

«For å kunne lykkes med lastebilsalg er en suksessfaktor effektiv håndtering av bruktbiler. I dette arbeidet er det viktig med en målrettet og optimal markedsføring av vår bruktbilpark. Wist Last & Buss AS bruker Mascus som et effektivt verktøy i dette arbeidet, og ser frem til ytterligere muligheter gjennom den nye Facebook applikasjonen», forteller Arne Dahl, Markedsdirektør i Wist Last & Buss AS.

Mascus leverer innholdet

Alle brukte objekter som legges i Mascus sin database, kan via et enkelt klikk vises på forhandlerens egen Facebook-side i en egen applikasjonsboks som heter "brukte lastebiler" øverst på siden. Her kan besøkende gå inn og kikke på maskiner og både "like" og "dele" forskjellige maskiner til andre brukere på Facebook.

Utvidet søkefunksjon

Med i funksjonen hører det også med en enkel søkemulighet. Øverst på siden med oversikten over de brukte maskinene kan besøkende søke på henholdsvis produktgruppe, merke, pris og årsmodell - og søket skjer utelukkende på forhandlerens egne maskiner og kjøretøy.

"Mascus er først på markedet med denne enkle løsningen. Vi vet at Facebook har kommet for å bli, og at Facebook benyttes av mange forhandlere for å promotere virksomheten.

Derfor er det viktig og naturlig å tilby en slik løsning, slik at forhandlere i tillegg til Mascus.no kan få vist sine egne maskiner og kjøretøy på sin egen Facebook-side," avslutter Erik Rusten, salgssjef i Mascus Norge.

Markedsdirektør Arne Dahl i Wist Last & Buss AS.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!