Om Istrail Ulefoss AS

  • Etablert 1970
  • Omsetning 2012: NOK 145 mill. 20113 ca. kr. 200 mill.
  • 28 ansatte
  • Produserer skap til lastebiler fra Scania, Volvo, MAN, Mercedes og andre merker. Ved fabrikken i Polen produseres dumperkasser og -hengere.

- Det blir en helt ny hverdag for meg, jeg får nå ansvaret både for den forretningsmessige og den produksjonstekniske driften i bedriften, sier Lindskog som vil opprettholde den sterke satsingen på produksjonskvalitet og skreddersøm. Istrail er den eneste påbyggeren med både ISO 9001- og 14 001-sertifisering.

Istrail har hatt en formidabel vekst de siste årene, og er i dag, med sine to fabrikker, blant landets ledende lastebilpåbyggere. Bedriften sysselsetter 28 personer i Norge. I tillegg har Istrail Polen rundt 160 medarbeidere.

- Kostnadsnivået er selvsagt en utfordring for oss som konkurrerer med bedrifter fra hele Europa, men vi har økt vår markedsandel også etter finanskrisen, avslutter Lindskog som mener det fortsatt er mulig å drive produksjonsvirksomhet i Norge.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!