Fauskes ordfører, Siv Anita Brekke, på vei inn i "Direktørvogna". Hun fikk også æren av å klippe båndet ved nyåpningen.

Det var stor festivitas og mange kunder på besøk da Nordic Last og Buss AS innviet sitt nye anlegg. Fauskes ordfører, Siv Anita Brekke, hadde også tatt seg tid til å komme for å foreta den offisielle åpningen. I tillegg deltok nær 200 kunder og sjåfører på innvielsesfesten.

Et etterlengtet anlegg

Mange kunder ga klart uttrykk for at dette var et etterlengtet anlegg. Fauske er jo svært sentralt plassert langs E6, om man er på vei nord- eller sydover i Norge.

Til daglig vil det være 5 ansatte ved anlegget, ansatte som både skal serve og også selge Volvo lastebiler.

Selve bygningen er på 1000 kvadratmeter og inneholder 2 løp for all nødvendig reparasjon og diverse servicefunksjoner. De ansatte får flere kontorer, og her finnes også et eget sjåførrom.

Fornøyd ledelse

Paul Mellem skal lede Fauske-anlegget og han er strålende fornøyd og stolt.

- Fauske er et viktig knutepunkt for godstransport, og derfor så vi det som viktig å etablere et Volvo-punkt her. Jeg vil også berømme Fauske kommune for den gode samarbeidsviljen og evne til å gjennomføre. Det tok kun ett år fra vi startet prosessen til vi flyttet inn.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!