Lastebilsenteret Trøndelag AS har i mange år vært et komplett serviceverksted for Iveco, nå blir selskapet også autorisert Iveco-forhandler i Trondheim.

- Vi gleder oss til å utvide samarbeidet med Lastebilsenteret Trøndelag. Verkstedet er kjent for å yte en særdeles god service til sine kunder, både når det gjelder varebiler og tunge lastebiler. Lastebilsenteret Trøndelag kan håndtere hele Ivecos produktprogram, noe som gjør det enklere og mer bekvemt for kundene samtidig som vi sikrer at kundene får best mulige råd og veiledning, nå som alt blir samlet på ett sted, sier Ivecos salgssjef Rolf Eriksen i en pressemelding.

Salgskonsulent Christian Hjelseth vil betjene kunder i området, både når det gjelder salg av ny eller brukt Iveco.

- Lastebilsenteret Trøndelag AS er stolte over nå også å kunne tilby salg av Iveco Daily varebiler i Trøndelag. Daily har ett av markedets bredeste modellprogram i sin klasse, mener Hjelseth.

Lastebilsenteret Trøndelag AS holder til i moderne lokaler på Heggstadmyra 1 på Heimdal og har siden 2006 spesialisert seg på blant annet Iveco vare- og lastebiler. De er også forhandler og servicepunkt for DAF lastebiler.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!