TRANSPORTmessa på Gardermoen 2013 ble en stor suksess! 10.489 besøkte messa i løpet av tre dager, og på lørdag var det til tider problematisk å komme fram på messeområdet.

Samtidig er det rett før det åpnes for påmelding til Gardermoen 2014. Vel, nå valgte de aller fleste av utstillerne å krysse av for deltakelse gjeldende 2013/2014/2015, slik at ordet småendringer nok er mer betegnende enn påmelding. Men hver gang forsvinner noen utstillere, mens nye slipper til.

Datoene for 2014 er 4. - 6. september, for mange spør skal vite. Eller første helg i september, som det startet med for syv messer siden.

- Vi har kjørt tusenvis av publikummere fra OSL til messa deres i år, fortalte Wiktor Lensebakken i Nettbuss AS tre dager etter at messa stengte. Noe som samsvarer med det vi hører fra årets utstillere, at en vesentlig del av publikummerne er nye og fra hele vårt vidstrakte land.

Drømmen om en markedsplass ser ut til å være oppfylt på 2013-utgaven, skal vi tro tilbakemeldinger fra utstillerne.

- Ingen tvil, vi skal avholde Gardermoen hvert eneste år fremover og så lenge bransjen vil. For dette er bransjens eget messe, med oss i TM som teknisk arrangør, sier Bjørn. Vi kan forøvrig røpe at han for lengst er i gang med neste års "transport happening inni småskauen," som han ofte kaller det for.

Her kan du lese om 2013-arrangementet

- For noen flotte sjåfører Bjørn, utbrøt messegeneralens svigerfar flere ganger, da han hjalp til med å plukke søppel i trailerparkeringen. For i år hadde dere sjåfører lagt søpla i store søppelsekker.

- 1000 takk skal dere ha, en fornøyelse å rydde etter dere slik det var i år, sier en fornøyd messegeneral. Som lover godt i trailerparkeringen for neste år.

Kjære sjåfører, følg med her på Tungt fremover, for til neste år flytter hele festen ned til DERE i trailerparkeringen, med live musikk og det hele.

- Tenk om vi kunne fått opp et par truck racere helgen før messa, innrømmer Bjørn entusiastisk. Ikke det at lastebilene vil overgå fartsrekorden på 514 km/t på dragbanen vi avholder messa vår. Men en heftig opplevelse for de som ikke har opplevd drag race tidligere, å se så vel drag racere som truck racere.

TM reiser til Le Mans nå i helgen, se ikke bort i fra at blod på tann medfører at vi får opp en truck racer eller to helgen før transportmessa neste år, da det allikevel foregår drag race løp der på det tidspunkt.

Her kan du lese om truck race turen 11. - 13. oktober

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!