Det var langt flere innom messens første dag enn noen gang tidligere.

I går tok vi imot et titalls skoleklasser fra hele Sør-Norge på messa. Lange bussturer la ingen demper på entusiasmen blant ungdommen som sikter seg inn på en fremtid innen transport- og logistikkfaget.

Flere enn ventet hadde tatt turen til Gardermoen første åpningsdag. Utstillere meldte tilbake om gode samtaler med interesserte publikummere og gamle kjente møttes for en gangs skyld ansikt til ansikt med tid til en prat.

Kjøre- og hviletidspress var lagt igjen hjemme.

Filmklippet fra messa er hentet både fra vår tur til toppen av stigebrannbilen på Scania sin stand, og fra Tatra sin demonstrasjonsløype for interesserte kunder.

Sistnevnte må bare oppleves, skal vi tro publikummere som kom tilbake fra skogsturen.

Dagen i dag blir minst like spennende, med Petter Solberg som hovedattraksjon i serveringsteltet mellom klokken 15 og 17.

For dem som liker action kan konvoien med mye lyd og lys være et spennende bekjentskap. Den starter etter planen i Oslo klokken 18 og bare en time senere kjører vi i gang Truckers Night i sirkusteltet på messeområdet frem til midnatt.

Sove kan vi gjøre neste uke!

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!