-Sjefen må svette og slite, mens folka mine er på produktkurs, sier Pål Kristiansen i Balticum Frinab med et glis.

Riggingen av Europas lengste messe, TRANSPORTmessa på Gardermoen, er i full gang. I går ble den enorme teltrekka ferdig, samtidig rullet det stadig mer transportmateriell inn på området. Ikke minst i dag, men den store tilstrømmingen kommer nok i morgen. Og det er på høy tid å bli ferdig. Torsdag morgen klokka 9 åpnes portene for TRANSPORTmessa 2013, og vi står klare til å ta i mot publikum, Scania Streamline og nye Iveco Stralis, mens vi venter i spenning på Tatra og nye Reanult T-serien. Det er med andtre ord mange gode grunner til å ta turen til Gardermoen torsdag, fredag og lørdag.

Og vi kan love masse interessant å se på. Her er det nyheter i haugevis, og en triveligere messe enn dette skal man lete lenge etter!

Vi tok en runde gjennom messeområdet i dag for å lodde stemningen. En liten bildesamling fra tirsdag ens riggedag bør kunne friste de fleste transportinteresserte leserne. Og du; vi håper å se deg på vår stand i løpet av messedagene? Der kan du treffe redaksjonens medlemmer, komme med ris og ros, gi oss tips til reportasjer samt delta i vår spørreundersøkelse.

Leverer du svarslippen er du med om trekningen av premier verdt ca. 30.000 kroner! Vi gleder oss til å treffe akkurat deg.

Tilhengerutstyr i alle varianter kan du oppleve på messa som åpner torsdag morgen.

-Vi vil være ferdig i god tid og oppleve hva de andre driver med i morgen, sier f.v. Hans Otto Westli, Øyvind Brodersen og Øyvind Dugstad i VBG Norge AS.

Alt er snart ferdig for å ta inn storinnrykk i sirkusteltet vårt. Og på fredag kveld er det duket for Truckers Night her inne.

Erland Johansen i Truckwash System har hendene fulle med å vaske utstillingsobjekter under riggedagene. "Dette er bare morro", sier den blide vaskespesialisten, mens vannspruten står.

DAF Norge kan friste med en splitter ny DAF XF på messa!

Bjarne Olsen t.v. og Vidar Fagersand i Norsk Scania var i full gang med riggejobben da vi stakk innom.

Er det vaffelrøre i skismøringen?, skriker Petter Northug fra smøretraileren til Skiforbundet.

-Velkommen til messe, sier Helmer Teksdal og Anne-Marthe Røen Bye i crewet på Gardermoen.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!