- TRANSPORTmessa er den største i Norge og en av de viktigste i Skandinavia. Vi har i år flere spennende transportløsninger med på messen, sier adm. direktør Klaus Kristensen fra HMK Bilcon og fortsetter:

- Vi har fått muligheten til å ta med et nytt 7-akslet vogntog til DLG med totalvekt på 54 tonn på messa. I tillegg har vi flere løsninger for drivstoff-transport, lover direktøren.

Dette vises:

  • Vogntoget til DLG. Dette er det første av i alt 15 vogntog med 7 aksler og en totalvekt på 54 tonn. Kapasiteten er 68,2 kubikkmeter for hele vogntoget.
  • Multispace XL udstillingstrailer til norske Skedsmo Bud & Vare AS. Traileren har 2 etasjer, toalett, trapper, balkong og takterrasse, men det tar kun 20 minutter å sette opp hele herligheten. Traileren leies ut til bl.a. roadshows og større sportsbegivenheter.
  • Bilcon viser også en mindre utgave, nemlig Multispace M.
  • Bensin- og oljetankbiler levert til de to norske kundene Asbjørn Næss Transport AS i Kvelde og Midt-Norsk Olje AS i Surnadal.
Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!