Volmax har opparbeidet kompetanse på service og vedlikehold av busser på sine anlegg. Dette arbeidet har blant annet resultert i overtagelse av Nettbuss sitt anlegg på Vikersund.

- Volmax er stolte av at Nettbuss har valgt anlegget på Borgeskogen for klargjøring av 79 nye busser. Bussene er en konsekvens av BRAKAR-anbudet som resulterte i leveranse av VOLVO busser til Buskerud.

Det skriver Volmax i en pressemelding.

Fra midten av mai og fremover til 1. juli vil det være en kontinuerlig levering av busser for klargjøring, montering av GPS utstyr og billettbord.

Bussene skal gå i området Svarstad, Kongsberg, Vikersund og opp Nummedalen. Når alle bussene er i operativ drift vil de ha sitt vedlikehold på vårt anlegg på Kongsberg og Volmax sitt nyoppstartede anlegg på Vikersund.

Alle bussene er levert komplett fra VOLVO og er universelt utformet med rullestolheis/rampe, aircondition og setebelter. Det leveres busser av typen VOLVO 7900, 8900 og 9700.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!