- Det er med stor respekt for det arbeidet Haugerød & Nilsen AS har stått for, og for hvordan virksomheten har vært drevet gjennom alle disse årene, at vi nå innlemmer denne i Norsk Scania AS, sier administrerende direktør i Norsk Scania AS, Frode Neteland.

- Haugerød & Nilsen AS har fungert godt som en av våre forhandlere, og ikke minst vært en nyttig diskusjonspartner i utviklingen av Scanias virksomhet i Norge.

Frittstående forhandlere har en selvfølgelig plass i Scanias forhandlerkjede, men når eierne nå ønsket å selge, var det naturlig for oss å innlede forhandlinger.

Jeg er glad for at vi har kommet til enighet om å overdra virksomheten og innlemme den i vår Region Øst, som ledes av regiondirektør Jan Erik Finnerud. Alle ansatte som ønsker det vil bli med over til Norsk Scania AS, sier Neteland.

Haugerød & Nilsen AS har hatt ansvar for salgsdistriktet Telemark siden oppstarten i 1955. I dag består bedriften av 55 ansatte, og har to anlegg, et i Skien og et i Brunkeberg.

- Vårt arbeid med å sikre våre kunder den beste servicen fortsetter, og jeg er sikker på at med de ansatte fra Haugerød & Nilsen AS på laget, skal vi fortsette vår utvikling til kundens beste, avslutter Frode Neteland.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!