I helgen fikk de første kundene overlevert nøklene til sin nye Volvo FH. Seremonien gikk for seg i Gøteborg, og som en hyggelig gest for kundene hadde Volvo engasjert fotografene Nils Maudal og Werner Juvik. Disse gutta var med på hele arrangementet og skal lage et film-minne som senere skal sendes kundene som et minne.

Men denne filmen fortjener naturligvis et større publikum. Vi skal love at det var litt av et syn da bilene samlet krysset grensen. En rask prat med de hyggelige fotografene ordnet den saken, og søndag kveld la gutta en kortversjon av videoen opp på youtube og sendte oss linken.

Vi vet at ryktet om karavanen som reiste ut i samlet tropp fra Gøteborg til grensen ved Svinesund faktisk nådde sjåfører helt ned til Østerrike. Så var det da også ganske mange skuelystne som fant veien til Svinesund for å se når de første kom over grensen.

Selvsagt var vi med på hele seansen. Du kan lese vår reportasje om de første Volvo FH som krysser grensen her.

Det betyr at dagens filmtips ligger under. Pop popcornet og snurr film!

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!