Det er et stadig voksende problem at norske landeveier ikke blir vintervedlikeholdt slik alle trafikanter forventer og krever. Det hevder NLF avdeling Hordaland i en pressemelding. De opplever at liv ofres til fordel for lave driftskostnader og stramme budsjetter.

Flere trafikkanter tilbakemelder glatte veier til veimeldingssentralen på tlf. 175. Ingen (eller i beste fall få) tiltak iverksettes. Veiene forblir usaltet eller sandstrødd, skriver organisasjonen.

For trafikanter blir de vanskelige kjøreforholdene en stor psykisk belastning. En kan trygt si at helse, miljø og sikkerhet ikke blir ivaretatt.

Torsdag 14. mars kl. 14:00 blir det begravelse for Anja og Dave i Holland.

Norges Lastebileier-Forbund avdeling Hordaland oppfordrer alle yrkessjåfører (og andre) å markere dette med en punktmarkering kl. 14:00 - 14:05. Dette i respekt og sympati for alle som har mistet livet eller har blitt skadet på norske landeveier i vinter.

NLF avdeling Hordaland oppfordrer alle til å stoppe på et egnet sted kl. 14:00 - 14:05. Markering av stoppet vises ved å sette på varselblinklys.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!