Mandag morgen ble en trekkvogn meldt stjålet fra Kingsrød Transport i Sarpsborg.

Volvoen hadde sporingsutstyr og ble gjenfunnet ved hjelp av svensk politi en time senere ved Halmstad. Det skal ha vært en østeuropeisk sjåfør bak rattet da bilen ble stanset.

Nøyaktig ett døgn senere fikk politiet melding om at en hjullaster var stjålet fra Sarpsborg Park og Anlegg. Også denne hadde sporingsutstyr og ble gjenfunnet ved Gøteborg.

Samtidig er et tredje tyveri anmeldt. Det viser seg nemlig at nok en lastebil var stjålet like utenfor Sarpsborg natt til tirsdag. Den ble sporet til en rasteplass like utenfor Gøteborg, men her skal ingen personer ha vært tilstede da bilen ble gjenfunnet.

Allikevel er, Ifølge NRK, flere østeuropeiske statsborgere pågrepet og politiet frykter at det hele kan dreie seg om en koordinert aksjon fra mobile vinningskriminelle.

Storebror ser deg - og vel så det. Om man hadde ønsket det, kunne man sogar sett drivstofforbruket til tyvene på skjermen. Arkivbilde.

Les hele saken

Svein-Ove Arnesenredaktør tungt.no

Vi setter stor pris på kommentarer og innspill i debattene våre. Vær forsiktig med personangrep, og prøv heller å forklare hva du mener og hvorfor. Takk for at du bidrar i debatten!